Over ons

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Christiaan Van der Linden

Eigenaar

Annemarie Huizing

Eigenaar

Christiaan

Christiaan is op zijn 16e gestart als timmerman en machinaal houtbewerker. Hij heeft alle disciplines van de timmerfabriek doorlopen en kwam er al snel achter dat hij meer wilde. Daarom is hij in september 2015 zijn eigen zaak begonnen.

Annemarie

Annemarie is geboren in een ondernemersgezin en opgegroeid als dochter van een aannemer die uiteindelijk een eigen timmerfabriek begon. Annemarie heeft 16 jaar gewerkt in de timmerfabriek, en heeft alle takken doorlopen, van calculatie, werkvoorbereiding tot de laatste 12 jaar leidinggevende op de werkvloer, met als belangrijkste taken: aansturen van de werknemers, oog op kwaliteit, contact met SKH, overleg met uitvoerders en aannemers en contact met toeleveranciers. Annemarie is de tweede dame in Nederland die het diploma Vakopleiding Timmerfabrikant heeft behaald.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen, met een goede kennis van hout en houtbewerking. Wij werken met een klein gepassioneerd en flexibel team. Bij ons is er altijd ruimte voor een open sollicitatie. Neem contact op via de onderstaande banner en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

Neem vrijblijvend contact op

Nieuw project? Wij helpen je graag

Bel ons op:

0186 685 975

of