Het appartementencomplex in Capelle aan den IJssel heeft een opvallende transformatie ondergaan met de installatie van nieuwe kozijnen en voordeuren. Deze grootschalige renovatie heeft niet alleen het uiterlijk van het gebouw verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan de functionaliteit, veiligheid en energie-efficiëntie van de 168 woningen.

De keuze voor nieuwe kozijnen is van groot belang, niet alleen voor de esthetiek maar ook voor de thermische isolatie en geluidswering. Moderne materialen en ontwerpen zorgen voor verbeterde energie-efficiëntie, wat resulteert in een beter binnenklimaat voor de bewoners. Het visuele aspect van de nieuwe kozijnen draagt ook bij aan een eigentijdse uitstraling van het complex, waardoor het aantrekkelijker wordt voor bewoners en passanten.

De vernieuwing van voordeuren heeft niet alleen een impact op de individuele woningen, maar draagt ook bij aan de algemene beveiliging van het appartementencomplex. Nieuwe voordeuren met geavanceerde vergrendelingssystemen verhogen niet alleen de veiligheid van de bewoners, maar bieden ook een gevoel van comfort en gemoedsrust. Daarnaast kunnen nieuwe voordeuren een bijdrage leveren aan de algehele uitstraling van het complex, waardoor het een eigentijdse en verzorgde uitstraling krijgt.

Deze renovatie in Capelle aan den IJssel toont een toewijding aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de bewoners en het moderniseren van de woningen volgens hedendaagse standaarden. De integratie van nieuwe kozijnen en voordeuren weerspiegelt niet alleen een focus op duurzaamheid en veiligheid maar draagt ook bij aan de algehele waarde en aantrekkelijkheid van het appartementencomplex. Het resultaat is een eigentijdse woonomgeving waarin zowel het comfort als de visuele uitstraling zijn geoptimaliseerd.

Werkzaamheden:

Kozijnen, ramen en deuren

Waarom kies je voor timmerfabriek HvdL

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Professionele uitvoering

Op maat gemaakt

De nieuwste tools

Snelle doorlooptijd

Flexibel

Meedenkend

We doen wat we beloven