De bijdrage aan het zorgcentrum De Rembrandt vormt een waardevol hoofdstuk in onze inzet voor hoogwaardige bouwmaterialen en constructies. In dit project hebben wij met trots een essentieel deel van de bouwmaterialen geleverd, waaronder stelkozijnen, HSB constructies en binnen-kozijnen.

Het gebruik van stelkozijnen is van cruciaal belang in de bouw, en in dit geval hebben ze bijgedragen aan een solide en goed uitgelijnde structuur binnen het zorgcentrum. Stelkozijnen vormen de basis voor een correcte installatie van ramen en deuren, waardoor niet alleen de structurele integriteit wordt gewaarborgd, maar ook bijgedragen wordt aan de energie-efficiëntie en geluidsisolatie van het gebouw.

De toepassing van HSB (Hout Skeletbouw) constructies voegt een extra dimensie toe aan de duurzaamheid en flexibiliteit van het zorgcentrum. HSB constructies bieden niet alleen een solide basis voor de verdere bouw, maar stellen ook ontwerpers in staat om op een efficiënte manier aanpassingen en uitbreidingen door te voeren. Dit is met name belangrijk in een zorgcentrum waar functionaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan.

Binnenkozijnen spelen een sleutelrol in het definiëren van de binnenruimte en het bieden van privacy en comfort aan de bewoners van het zorgcentrum. Door hoogwaardige binnenkozijnen te leveren, hebben we bijgedragen aan een warme en gastvrije sfeer binnen het gebouw, waar bewoners zich op hun gemak kunnen voelen.

Onze betrokkenheid bij het leveren van deze bouwmaterialen aan zorgcentrum De Rembrandt weerspiegelt niet alleen onze technische expertise, maar ook om te voorzien in de specifieke behoeften van zorgomgevingen. We zijn er trots op een rol te hebben gespeeld in de constructie van een faciliteit die comfort, veiligheid en duurzaamheid biedt aan degenen die er wonen en werken.

Werkzaamheden:

Binnenkozijnen, stelkozijnen en HSB

Waarom kies je voor timmerfabriek HvdL

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Professionele uitvoering

Op maat gemaakt

De nieuwste tools

Snelle doorlooptijd

Flexibel

Meedenkend

We doen wat we beloven