Bekijk welke vacatures er open staan.

Op zoek naar een nieuwe/andere uitdaging? dit zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden bij ons! Het werk in onze timmerfabriek biedt de mogelijkheid om creatief te zijn en praktische vaardigheden te ontwikkelen. Het is een vak waarbij je echt iets tastbaars kunt creëren met je handen.

Veelzijdigheid: In onze timmerfabriek werk je aan verschillende projecten, van het maken van kozijnen, ramen, deuren en houtskelet-wanden tot het vervaardigen van renovatieonderdelen en meer. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging in het werk.

Voldoening van het eindproduct: Het zien van het eindproduct van je werk kan enorm leuk zijn. Het geeft een gevoel van trots om te zien hoe je bijdraagt aan het maken van hoogwaardige houten producten.

Vakmanschap: Werken in onze timmerfabriek biedt de kans om vakmanschap te ontwikkelen en je te specialiseren in een ambachtelijk beroep. Dit kan leiden tot een lonende carrière en kansen voor groei en promotie.

Teamomgeving: Wij hebben teamgerichte omgevingen waar teamwork belangrijk is. Dit kan leiden tot sterke banden en goede samenwerking tussen jong en oud.

Kansen voor training en ontwikkeling: Wij bieden trainingen en opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit kan variëren van technische training tot leiderschapsontwikkeling.

Stabiele werkgelegenheid: Timmerwerk is een essentieel onderdeel van veel sectoren, zoals de bouw, meubelindustrie en interieurontwerp. Dit betekent dat er vaak stabiele werkgelegenheid is in timmerfabrieken, met mogelijkheden voor langdurige carrières.