Een gepersonaliseerde voordeur kan niet alleen de beveiliging van je huis verbeteren, maar ook bijdragen aan de algehele uitstraling en stijl.
Overweeg welke stijl bij jouw huis past. Wil je een moderne, minimalistische uitstraling, of geef je de voorkeur aan een meer klassieke en traditionele uitstraling? Deurontwerpen variëren van strak en eigentijds tot decoratief en sierlijk. Ook de kleur van je voordeur kan een groot verschil maken in de uitstraling van je huis. Kies een kleur die past bij de rest van je huis en de omgeving.
Bijpassende deurkrukken, brievenbussen en deurroosters kunnen wij toevoegen om je voordeur nog meer te personaliseren. Ook hebben onze deuren een goede isolatiewaarde om de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren en energiekosten te verlagen.

Wil je een unieke (voor)deur? wij kunnen je helpen. Hier zijn een handvol voorbeelden van verschillende model deuren die wij in onze fabriek produceren. Zie je een voorbeeld maar wil je het net iets anders? neem dan contact met ons op dan denken wij met je mee!

Opdrachtgever:

Particulier

Aannemer:

Divers

Werkzaamheden:

Kozijnen, ramen en deuren

Waarom kies je voor timmerfabriek HvdL

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Professionele uitvoering

Op maat gemaakt

De nieuwste tools

Snelle doorlooptijd

Flexibel

Meedenkend

We doen wat we beloven