‘De Hoekse Lijn’  is omgebouwd van het voormalige treinspoorlijn, de Hofpleinlijn, tot een metrolijn in de regio Rotterdam. De lijn loopt van station Schiedam Centrum naar Hoek van Holland Haven. Het project omvatte de conversie van de bestaande spoorlijn naar een metrolijn, waarbij de traditionele treindienst werd vervangen door een lightrail- en metroverbinding.

Het doel van de ombouw was het verbeteren van de bereikbaarheid van de regio Hoek van Holland en het moderniseren van het openbaar vervoer. De Hoekse Lijn metro biedt nu een snellere en efficiëntere verbinding tussen Hoek van Holland en het stedelijke gebied rond Rotterdam. Het project omvatte ook aanpassingen aan stations, infrastructuur en rolling stock om de overgang van spoor naar metro mogelijk te maken. Voor dit project hebben wij diverse prefab houtskelet elementen geleverd voor de stations. RVS gevelbekleding aangebracht, houten kozijnen geleverd en geplaatst.

Opdrachtgever:

Gemeente Rotterdam

Aannemer:

Mobilis B.V

Werkzaamheden:

HSB, RVS gevelbekleding, kozijnen

Waarom kies je voor timmerfabriek HvdL

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Professionele uitvoering

Op maat gemaakt

De nieuwste tools

Snelle doorlooptijd

Flexibel

Meedenkend

We doen wat we beloven