In de Gaffelstraat, gelegen in Rotterdam, is een opmerkelijk woonproject gerealiseerd bestaande uit negen unieke woningen. De bijdrage van stelkozijnen die door ons als gespecialiseerd bedrijf zijn geleverd. Het gebruik van stelkozijnen speelt een essentiële rol in de constructie en afwerking van woningen, Met aandacht voor detail en kwaliteit in het bouwproces.

Stelkozijnen, ook wel montagekozijnen genoemd, zijn structurele elementen die de verbinding vormen tussen het kozijn en de omliggende muuropening. Ze spelen een cruciale rol bij het plaatsen en stabiliseren van de raam- of deurkozijnen. Door deze stelkozijnen correct te installeren, wordt niet alleen gezorgd voor een stevige verankering van de kozijnen, maar ook voor een optimale afstemming op de omliggende bouwstructuur. Dit draagt bij aan de thermische en akoestische isolatie, evenals aan de algehele duurzaamheid en efficiëntie van de woningen.

Opdrachtgever:

CPO Gaffelstraat

Aannemer:

Gebr. Verschoor BV

Werkzaamheden:

Houtskeletbouw

Waarom kies je voor timmerfabriek HvdL

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Professionele uitvoering

Op maat gemaakt

De nieuwste tools

Snelle doorlooptijd

Flexibel

Meedenkend

We doen wat we beloven