De transformatie van de 30 woningen aan de Vinkenbaan in Rotterdam is een opmerkelijk project waarbij wij trots zijn geweest om geluidwerende kozijnen inclusief suskasten te leveren. Deze toevoeging is niet alleen van invloed op het esthetische aspect van de woningen, maar draagt ook substantieel bij aan het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners.

De keuze voor geluidwerende kozijnen en suskasten is van groot belang, vooral in een stedelijke omgeving zoals Rotterdam. Hiermee wordt niet alleen de isolatie van geluid van buitenaf verbeterd, maar wordt ook gezorgd voor een rustige en vredige leefomgeving binnen de woningen. De geluidswerende maatregelen dragen bij aan een verhoogde levensstandaard door bewoners te beschermen tegen storende geluiden van het stadsleven.

Bij de levering van deze geluidwerende kozijnen hebben wij ons gericht op een hoogwaardige afwerking. Het beglazen en lakken van het project is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van duurzaamheid en onderhoudsarm gebruik op de lange termijn. De geleverde kozijnen vormen niet alleen een functionele barrière tegen geluidsoverlast maar voegen ook een verzorgde en moderne uitstraling toe aan de woningen.

Dit prachtige project aan de Vinkenbaan getuigt van onze betrokkenheid bij het verbeteren van de woonomstandigheden van de gemeenschap. Het gaat niet alleen om het leveren van kozijnen, maar om het creëren van een thuisomgeving die voldoet aan de hoogste normen van comfort, functionaliteit en esthetiek. Door geluidwerende maatregelen toe te passen, dragen we bij aan de algehele kwaliteit van leven van de bewoners en laten we een blijvende positieve indruk achter op deze woonwijk in Rotterdam.

Opdrachtgever:

Gemeente Hoeksche Waard

Aannemer:

QuickOnline B.V. in Numansdorp

Werkzaamheden:

Kozijnen, ramen en deuren

Waarom kies je voor timmerfabriek HvdL

Timmerfabriek Huizing en Van der Linden is bouwpartner en toeleverancier voor onder andere aannemers, schilders, en vastgoedonderhoudsbedrijven. We doen wat we beloven, en beloven wat we doen. We draaien één op één mee in de Leanprocessen van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en kunnen snel acteren. Bij woninginbraak, brand of andere calamiteiten kunnen we snel inmeten en herstellen. Ook voor schilders en houtrosaneerders kunnen we binnen een aantal werkdagen onderdelen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Professionele uitvoering

Op maat gemaakt

De nieuwste tools

Snelle doorlooptijd

Flexibel

Meedenkend

We doen wat we beloven